REFERENSER

Vi valde Hüttner på Mässen som vår bröllopsleverantör och vi kände redan innan och i dag, att vi inte kunde ha gjort ett bättre val!

Från dag ett har Victoria och hennes personal varit proffsiga, tillmötesgående och nyfikna på hur just VI ville att vår dag skulle bli. Personalen var under vår stora dag mycket insatta, proffsiga och de hade värme och glädje i rösten och i sitt sätt att vara.

Mässen bjuder på en fantastisk miljö i anrika lokaler med olika rum där något av dem passar alla!

Fantastisk middag, både till smak, utseende och servering. Listan kan göras lång på saker som har stuckit ut och som verkligen betytt mycket för oss under hela planeringen av vårt bröllop, och vi är väldigt glada över att fått fira denna högtidsdag på Mässen med dess Proffsiga personal!!

Tack för all hjälp i den stora djungeln och alla goda råd!

Frida och Johan Hansson

Vår bröllopsmiddag & fest var perfekt! Vackra, stora lokaler med god mat & dryck och jättetrevlig personal!

Christian & Emelie Larsson

Vi hade valt ett annorlunda tema för vårt bröllop, Afternoon Tea. Vi letade efter ett ställe som kunde ge oss helhetsservice och rätt atmosfär. Victoria och hennes fantastiskt vackra officersmäss kändes rätt från första stund!

Victoria tog till sig våra idéer och önskemål och kom med bra input så det kändes som vi var i trygga händer. Vår tanke var att ha vigseln på samma plats och det fick vi gärna för Victoria så det löste sig jättebra med ytorna så vi fick plats med vårt sällskap på 65 personer för både vigseln, mingel, brudskål och sedan sittande bord osv. Vi fick friheten att dekorera som vi önskade, låna vackra fat och ljusstakar samt silvervaser för alla blommor.

En rolig detalj till serveringen var att Victorias man tillverkade fina våningsfat av tallrikar i gammaldags stil – det passade perfekt! Goda snittar, scones med marmelad och clotted cream och bakverk tillsammans bubbel, te och kaffe – vackert upplagt och fint serverat.

Servicen, atmosfären och helheten blev jättebra, hela bröllopet flöt på perfekt och vi är verkligen helhjärtat nöjda med allt! Tack för att ni hjälpte oss att göra vår dag så fantastisk 🙂

Helena & Magnus Millqvist